A+ A-

Companie

GESIPA este un dezvoltator si producator important al tehnologiei niturilor oarbe si elemente de fixare.Ca parte a grupului SFS, activ la nivel international , oferim consultanta si furnizam produse in diverse piete de defacere din intreaga lume. Investitiile continue in locatiile noastre , precum si dezvoltarea profesionala continua a angajatiilor nostri sunt motorul unei forte inovatoare ridicate, al unor procese sigure si al unor parteneriate solide. Coordonarea optima a niturilor oarbe,

a piulitelor tip nit si a echipamentelor de aplicare a acestora in functie de cerintele clientilor, este una dintre specialitatile noastre. In conformitate cu sistemul nostru certificat de management al calitatii , produsele noastre sunt supuse unor teste de calitate si teste functionale extinse, care depasesc cu mult standardul. Scopul nostru este de a satisface chiar si cele mai inalte cerinte ale clientilor nostri.
Lasati-ne sa va convingem!

Regional și cosmopolit

În toate locațiile noastre din întreaga lume, angajații noștri oferă zilnic produse inovatoare și de înaltă calitate, cu mult angajament și pasiune. Proximitatea față de clienți este esențială, iar GESIPA® este prezentă acolo unde clienții săi își instalează unitățile de producție. Chiar dacă binecunoscutele unelte de nituire sunt fabricate exclusiv în Germania din motive întemeiate, GESIPA® asigură un serviciu local rapid și fiabil, precum și disponibilitatea permanentă a pieselor de schimb în apropierea clientului, în întreaga lume.